Publications

Start a new search
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)

Results 21-30 of 192 (Search time: 0.012 seconds).
 |  Relevance

 

Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
1-Waste Cellulose from Tetra Pak Packages as Reinforcement of Cement ConcreteGONZALO MARTINEZ BARRERA ; CARLOS EDUARDO BARRERA DIAZ ; ERICK CUEVAS YAÑEZ ; VICTOR VARELA GUERRERO ; ENRIQUE VIGUERAS SANTIAGO ; LILIANA IVETTE AVILA CORDOBA ; MIGUEL MARTINEZ LOPEZ 
2-Herpetofauna del Parque Sierra de Nanchititla, estado de México, México. Lista, distribución y conservación
3-Formation of Two 1:1 Chlorogenic Acid: B-cyclodextrin Complexes at pH 5: Spectroscopic, Thermodynamic and Voltammetric studyEmilio Álvarez Parrilla ; RICARDO PALOS PACHECO ; LAURA ALEJANDRA ARDILLA DE LA ROSA CARRILLO ; BERNARDO ANTONIO FRONTANA URIBE ; GUSTAVO ADOLFO GONZALEZ AGUILAR ; LORENA MACHI LARA ; Jesús Fernando Ayala Zavala 
4-Radical scavenging activity of an inulin-gallic acid graft and its prebiotic effect on Lactobacillus acidophilus in vitro growthDANIEL ARIZMENDI COTERO ; ADRIANA VILLANUEVA CARVAJAL ; ROSA MARIA GOMEZ ESPINOZA ; OCTAVIO DUBLAN GARCIA ; AURELIO DOMINGUEZ LOPEZ 
5-Estudio de la remoción del colorante azul de metileno empleando la biomasa de la morinda citrocifolia l.EDUARDO CAMPOS MEDINA ; ANA MARCELA GOMEZ HINOJOS ; ALMA SOCORRO VELAZQUEZ RODRIGUEZ 
6-Effects of organic chromium supplementation to finishing lambs diet on growth performance, carcass characteristics and meat quality
7-Catálisis en el Centro Conjunto de Investigación en Química Sustentable, UAEMDORA ALICIA SOLIS CASADOS ; REYNA NATIVIDAD RANGEL ; RUBI ROMERO ROMERO ; ROSA MARIA GOMEZ ESPINOSA 
8-mejora continua del proceso de electrospining por medio del análisis de procesos: caso de estudio CU UAEM Valle de MéxicoINGRID MARZANO PEREZ ; LUCIA XIMENA JUAREZ LOPEZ ; CARLOS OMAR GONZALEZ MORAN ; GABRIELA GAVIÑO ORTIZ 
9-Effect of Chitosan Edible Coating on the Biochemical 
and Physical Characteristics of Carp Fillet (Cyprinus carpio) Stored at −18ºC.ANA GABRIELA MORACHIS VALDEZ ; LEOBARDO MANUEL GOMEZ OLIVAN ; IMELDA GARCIA ARGUETA ; MARIA DOLORES HERNANDEZ NAVARRO ; DANIEL DIAZ BANDERA ; OCTAVIO DUBLAN GARCIA 
10-Características químicas y sensoriales de la carne de cerdo, en función del consumo de dietas con ractopamina y diferentes concentraciones de lisinaMARIA ANTONIA MARIEZCURRENA BERASAIN ; DIEGO BRAÑA VARELA ; MARIA DOLORES MARIEZCURRENA BERASAIN ; IGNACIO ARTURO DOMINGUEZ VARA ; RUBEN DANILO MENDEZ MEDINA ; MARIA SALUD RUBIO LOZANO