ListarCENTROS UNIVERSITARIOS por materia "Café"

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  • PEREZ SOTO, FRANCISCO; FIGUEROA HERNANDEZ, ESTHER; GODINEZ MONTOYA, LUCILA (ECORFAN, Universidad Autónoma de Chapingo, 2016)
    The aim of this study was to analyze international and domestic coffee prices and their relation to the income of small producers in Mexico. Coffee growing is a strategic activity both globally and in Mexico. In the country's ...
  • BARRIOS-PUENTE, Gerónimo; Revilla Chaviano, Alejandro; PÉREZ-SOTO, Francisco; Sangermán Jarquín, Dora Ma.; Figueroa Hernández, Esther (ASOCIACIÓN MEXICANA DE INVESTIGACIÓN INTERDISCIPLINARIA A.C, 2022-05-15)
    Latinoamérica y el Caribe y la Alianza Europea son los primordiales actores en el mercado universal del café. La zona es la más grande productora y exportadora mundialmente, empero en ella pequeños productores afrontan una ...
  • FIGUEROA HERNANDEZ, ESTHER; PEREZ SOTO, FRANCISCO; Godínez Montoya, Lucila (ESCORFAN, 2016)
    Coffee is a crop of tropical climate, which occurs in developing countries, and is the main source for agricultural export and foreign exchange earnings after oil, and has great growth prospects in the international market. ...
  • Caballero Avilés, Margarita (Universidad Autonoma del Estado de México, 2019-06-10)
    El objetivo del trabajo fue realizar una propuesta de producción no convencional de Café Carmesí Finca La Ilusión de San Andrés de los Gama, Temascaltepec México, basado en el diagnóstico integral participativo de los ...

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