Please use this identifier to cite or link to this item: http://ri.uaemex.mx/handle20.500.11799/40314
DC FieldValueLanguage
dc.creatorAGUSTIN OLMEDO JUAREZ-
dc.creatorROLANDO ROJO RUBIO-
dc.creatorJavier Arece García-
dc.creatorAbdelfattah Zeidan Mohamed Salem-
dc.creatorERNESTO MORALES ALMARAZ-
dc.creatorBENITO ALBARRAN PORTILLO-
dc.creatorHECTOR AARON LEE RANGEL-
dc.creatorJosé Fernando Vázquez Armijo-
dc.date2015-
dc.date.accessioned2022-04-21T05:13:30Z-
dc.date.available2022-04-21T05:13:30Z-
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/20.500.11799/40314-
dc.identifier.urihttp://ri.uaemex.mx/handle20.500.11799/40314-
dc.formatapplication/application/pdf-
dc.languagespa-
dc.publisherUniversidad Juárez Autónoma de Tabasco-
dc.relationhttp://www.redalyc.org/revista.oa?id=3586-
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/Ecosistemas y Recursos Agropecuarios-
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess-
dc.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0-
dc.sourceEcosistemas y Recursos Agropecuarios (México) Num.5 Vol.2-
dc.subjectAgrociencias-
dc.subjectinfo:eu-repo/classification/cti/6-
dc.titleExtracto de lysiloma acapulcensis en la digestibilidad y fermentación ruminal de una dieta para ovinos-
dc.typearticle-
dc.audiencestudents-
dc.audienceresearchers-
item.grantfulltextnone-
item.fulltextNo Fulltext-
Appears in Collections:Producción
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.