Estadísticas

Visualizaciones
Thermal and rheological properties of sponge cake batters and texture and microstructural characteristics of sponge cake made with native corn starch in partial or total replacement of wheat flour 181

Visitas al mes

octubre 2023 noviembre 2023 diciembre 2023 enero 2024 febrero 2024 marzo 2024 abril 2024
Thermal and rheological properties of sponge cake batters and texture and microstructural characteristics of sponge cake made with native corn starch in partial or total replacement of wheat flour 1 0 0 1 1 0 1

Visitas al fichero

Visualizaciones
Guadarrama-Lezama2016_Gelatinizado.pdf 2

Países con más visualizaciones

Visualizaciones
Estados Unidos 97
Alemania 29
China 8
Rusia 6
Reino Unido 5
México 4
Suecia 4
Malasia 2
Austria 1
Canadá 1

Ciudades con más visualizaciones

Visualizaciones
Kiez 27
Fairfield 17
Woodbridge 14
Houston 9
Wilmington 9
Oakland 7
Ann Arbor 6
Beijing 6
Cambridge 5
Ashburn 4

Buscar en RI


Buscar en RI

Usuario

Estadísticas