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dc.contributor.author Elmasry, Ahmed
dc.contributor.author GONZALEZ MENDOZA, DANIEL
dc.contributor.author MIRANDA ROMERO, LUIS ALBERTO
dc.contributor.author VAZQUEZ SILVA, GABRIELA
dc.contributor.author Zeidan Mohamed Salem, Abdelfattah
dc.contributor.author HERNANDEZ GARCIA, PEDRO ABEL
dc.creator Elmasry, Ahmed;#0000-0003-2716-3750
dc.creator GONZALEZ MENDOZA, DANIEL; 99340
dc.creator MIRANDA ROMERO, LUIS ALBERTO; 33711
dc.creator VAZQUEZ SILVA, GABRIELA; 171688
dc.creator Zeidan Mohamed Salem, Abdelfattah; 274697
dc.creator HERNANDEZ GARCIA, PEDRO ABEL; 41875
dc.date.accessioned 2017-11-15T01:12:07Z
dc.date.available 2017-11-15T01:12:07Z
dc.date.issued 2016-09-30
dc.identifier.issn 0375-1589
dc.identifier.issn 2221-4062
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11799/67732
dc.description.abstract Yeast products for ruminants based on Saccharomyces cerevisiae increase the number of cellulolytic bacteria (Wallace & Newbold, 1993; Alzahal et al., 2014), and are associated with a higher rumen pH promoted by the yeast, which favours the growth of fibrolytic bacteria (Fibrobacter and Ruminococcus) and lactate-utilising bacteria (Megasphaera and Selenomonas; Pinloche et al., 2013). They have thus been regarded as rumen pH stabilisers (Chaucheyras-Durand et al., 2008; Desnoyers et al., 2009). In most in vivo evaluations of commercial products that contain Saccharomyces cerevisiae, researchers confirmed that the amounts of live cells were described by the commercial manufactures (Crosby et al., 2004; Pinloche et al., 2013; Ahmed et al., 2015; Pienaar et al., 2012) es
dc.language.iso eng es
dc.publisher South African Journal of Animal Science es
dc.relation.ispartofseries Vol.;46
dc.relation.ispartofseries No.;4
dc.rights openAccess es
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.subject forages es
dc.subject ruminal fermentation in vitro es
dc.subject Saccharomyces cerevisiae es
dc.subject.classification CIENCIAS AGROPECUARIAS Y BIOTECNOLOGÍA
dc.title Effects of types and doses of yeast on gas production and in vitro digestibility of diets containing maize (Zea mays) and lucerne (Medicago sativa) or oat hay es
dc.type Artículo es
dc.provenance Científica es
dc.road Dorada es
dc.organismo Medicina Veterinaria y Zootecnia es
dc.ambito Internacional es
dc.cve.CenCos 21401 es
dc.audience students es
dc.audience researchers es
dc.type.conacyt article
dc.identificator 6


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  • Título
  • Effects of types and doses of yeast on gas production and in vitro digestibility of diets containing maize (Zea mays) and lucerne (Medicago sativa) or oat hay
  • Autor
  • Elmasry, Ahmed
  • GONZALEZ MENDOZA, DANIEL
  • MIRANDA ROMERO, LUIS ALBERTO
  • VAZQUEZ SILVA, GABRIELA
  • Zeidan Mohamed Salem, Abdelfattah
  • HERNANDEZ GARCIA, PEDRO ABEL
  • Fecha de publicación
  • 2016-09-30
  • Editor
  • South African Journal of Animal Science
  • Tipo de documento
  • Artículo
  • Palabras clave
  • forages
  • ruminal fermentation in vitro
  • Saccharomyces cerevisiae
  • Los documentos depositados en el Repositorio Institucional de la Universidad Autónoma del Estado de México se encuentran a disposición en Acceso Abierto bajo la licencia Creative Commons: Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional (CC BY-NC-ND 4.0)

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