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dc.contributor.author MIRANDA ROMERO, LUIS ALBERTO
dc.contributor.author LEE RANGEL, HECTOR AARON
dc.contributor.author MENDOZA MARTINEZ, GERMAN DAVID
dc.contributor.author CROSBY GALVAN, MARIA MAGDALENA
dc.contributor.author relling, alejandro
dc.contributor.author PINOS RODRIGUEZ, JUAN MANUEL
dc.contributor.author ROJO RUBIO, ROLANDO
dc.contributor.author GONZALEZ HERNANDEZ, MILAGROS
dc.creator MIRANDA ROMERO, LUIS ALBERTO; 33711
dc.creator LEE RANGEL, HECTOR AARON; 131237
dc.creator MENDOZA MARTINEZ, GERMAN DAVID; 1850
dc.creator CROSBY GALVAN, MARIA MAGDALENA; 66003
dc.creator relling, alejandro;#0000-0002-1288-3037
dc.creator PINOS RODRIGUEZ, JUAN MANUEL; 21281
dc.creator ROJO RUBIO, ROLANDO; 25090
dc.creator GONZALEZ HERNANDEZ, MILAGROS; 201687
dc.date.accessioned 2018-03-07T17:45:33Z
dc.date.available 2018-03-07T17:45:33Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=382852189016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11799/79339
dc.description The objective of the present study was to evaluate the effect of calcium propionate (CaPr) on in vitro ruminal fermentation using a factorial arrangement 2 x 2 evaluating CaPr (0 vs. 1%) and grain level (55 vs. 65%). There was a CaPr x Grain interaction in the volume of gas produced (V; p = 0.04). Addition of CaPr prolonged Lag time (1.4 vs. 1.04 h; P<0.01), and increasing the grain level also prolonged Lag time (1.56 vs. 0.89 h; p < 0.03) and gas production rate (0.046 vs. 0.041 h-1; P<0.04). However, there were no differences in CH 4 , CO 2 , acetate, propionate and butyrate concentrations. Therefore, the addition of calcium propionate in a diet with 55 or 66% of grain increased Lag phase but it is not affected fermentation pattern or methane losses.
dc.format application/pdf
dc.language.iso eng es
dc.publisher Universidad Nacional de Cuyo
dc.relation http://www.redalyc.org/revista.oa?id=3828
dc.rights Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias
dc.rights openAccess es
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
dc.source Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias (Argentina) Num.1 Vol.49
dc.subject Agrociencias es
dc.subject In vitro gas production es
dc.subject propionate es
dc.subject grain es
dc.subject fermentation es
dc.subject.classification CIENCIAS AGROPECUARIAS Y BIOTECNOLOGÍA
dc.title Influence of calcium propionate on in vitro fermentation of sorghum-based diets es
dc.type Artículo es
dc.ambito Internacional es
dc.audience students es
dc.audience researchers es
dc.type.conacyt article
dc.identificator 6


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  • Título
  • Influence of calcium propionate on in vitro fermentation of sorghum-based diets
  • Autor
  • MIRANDA ROMERO, LUIS ALBERTO
  • LEE RANGEL, HECTOR AARON
  • MENDOZA MARTINEZ, GERMAN DAVID
  • CROSBY GALVAN, MARIA MAGDALENA
  • relling, alejandro
  • PINOS RODRIGUEZ, JUAN MANUEL
  • ROJO RUBIO, ROLANDO
  • GONZALEZ HERNANDEZ, MILAGROS
  • Fecha de publicación
  • 2017
  • Editor
  • Universidad Nacional de Cuyo
  • Tipo de documento
  • Artículo
  • Palabras clave
  • Agrociencias
  • In vitro gas production
  • propionate
  • grain
  • fermentation
  • Los documentos depositados en el Repositorio Institucional de la Universidad Autónoma del Estado de México se encuentran a disposición en Acceso Abierto bajo la licencia Creative Commons: Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional (CC BY-NC-ND 4.0)

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